Betong i Oslo

April 2, 2024

Arnesen Frøhaug

Som Norges hovedstad er Oslo en by der byggekunsten har fått utfolde seg og sprengt grenser. Det huser som kjent storslåtte byggverk som Operahuset, Barcode project, Deichman Bjørvika, Rådhuset, Det kongelige slott og ikke minst det nye Munch museet. Bruken av betong er naturligvis en del av fundamentet i de fleste byggene, men kommer også til syne som estetiske elementer i flere av disse. Dette er et tydelig tegn på at flere og flere anerkjenner hvordan man kan bruke betong som et kunstnerisk element, i tillegg til de bærekraftige fordelene. Nå har ikke vi i Arnesen Frøhaug Betongentreprenør bygget hverken Operahuset eller Det kongelige slott, men har stadig mange prosjekter gående i Oslo-området. Her kan du få lese litt mer om noen av disse!  

 

Eksponerte betongflater i bolig - Snarøya Bærum

Betongvegg innendørs


På Snarøya i Bærum gjorde vi et prosjekt på både ute-elementer, samt en eksponert betongflate innendørs. Fra bildene kan man se at den gode etterbehandlingen glir sømløst over i resten av rommet, som gir en god romfølelse. Dette passer meget godt med litt lysere parkett som vist her, og kan til og med kombineres med panel i taket. På denne måten får man en innbydende kontrastvegg som gjør rommet levende.

Utendørs bygget vi både en mur i betong, og en betongtrapp. Dette er et godt eksempel på en annen klassisk kombinasjon der man bruker betong opp imot murstein. Vi laget også en liten benk til bruk for store og små, som gjør dette til en innbydende uteplass for alle sesonger!

Betong støttemur - Nadderudveien Bærum

Betonggarasje og støttemur

I Nadderudveien bygget vi i Arnesen Frøhaug Betongentreprenør en større garasje i betong kombinert med en støttemur. På dette prosjektet måtte vi sammen med kunde utarbeide en god løsning for å få garasjen til å skli sømløst over i en støttemur, ikke minst fordi selve garasjen skulle bygges inn i terrenget. Resultatet snakker for seg selv, og er et godt eksempel på hvordan betong kan brukes i mer enn bare rette og kantede former.  

Betongentreprenør i Oslo

Arnesen Frøhaug skiller seg ut som en ledende aktør innen betongarbeid, kjent for vårt håndverk, innovative løsninger, og forpliktelse til kvalitet. Med en dybde av erfaring fra et mangfold av prosjekter tilbyr vi skreddersydde løsninger som møter kundens behov. Ved å velge Arnesen Frøhaug sikrer du at ditt prosjekt utføres med høyeste standard for sikkerhet, estetikk og holdbarhet. Gjennom kontinuerlig innovasjon og forpliktelse til fremragende håndverk fortsetter Arnesen Frøhaug Betongentreprenør AS å forme fremtiden for betongkonstruksjon i Norge. Trenger du en betongentreprenør? Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Se alle våre tjenester her!