TJENESTER

HVA GJØR VI?

Arnesen Frøhaug er en betongentreprenør som leverer det aller
meste innen plasstøpte konstruksjoner, for både privat og offentlig sektor.

Grunnmurer og ringmurer i betong

Vi er en betongentreprenør som leverer grunnmurer og ringmurer, og tjenesten er fundamentert på ekspertise, kvalitet og presisjon. Vi spesialiserer oss i å levere robuste og holdbare betongløsninger for både grunnmurer og ringmurer, som danner hjertet av bygningens struktur.

Grunnmurer:
Grunnmuren er essensiell for bygningens stabilitet, og vi forstår viktigheten av å levere grunnmurer av høy kvalitet. Vårt erfarne team sikrer at grunnmurene er solid konstruert, riktig dimensjonert og i samsvar med gjeldende standarder. Som betongentreprenør tilpasser vi våre løsninger etter prosjektets unike behov, enten det er for boliger, industrielle komplekser eller kommersielle bygg.

Ringmurer:
Ringmuren fungerer som en bærende struktur og gir støtte til bygningens øvre deler. Våre spesialiserte betongløsninger for ringmurer er utformet med fokus på styrke, stabilitet og varighet. Vi tar hensyn til bygningens belastning, jordsmonn og andre relevante faktorer for å sikre at ringmurene er konstruert for å tåle påkjenningene gjennom tid.

Referanser

Støttemurer og fundamenteringsarbeid

Støttemurer:
Støttemurer spiller en avgjørende rolle i å skape nivåer i terreng, støtte skråninger og bidra til estetikk. Vi spesialiserer oss i konstruksjonen av støttemurer som er funksjonelle og ser bra ut. Vi er en betongentreprenør som tilbyr presis dimensjonering og solid utførelse, tilpasset for å imøtekomme kravene til både private hager og større infrastrukturprosjekter.

Fundamenteringsarbeid:
Vårt fundamenteringsarbeid er bygget på ekspertise og grundighet som en betongentreprenør i over et tiår. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for å møte de unike kravene til ulike byggeprosjekter. Vårt fokus på presis planlegging og bruk av avanserte teknikker sikrer at fundamentet er solid, stabilt og i samsvar med gjeldende stander.

Referanser

Gulvstøp og dekkestøp

Vår betongtjeneste for gulvstøp og dekkestøp er kjernen i å skape slitesterke, funksjonelle og visuelt tiltalende gulvflater.

Gulvstøp:
Gulvet er grunnlaget for ethvert rom, og våre gulvstøptjenester sikrer et solid fundament. Med presis dimensjonering og høy kvalitet på materialer sørger vi for at gulvene ikke bare ser bra ut, men er også i stand til å motstå belastninger og slitasje over tid. Uansett om det er for boliger, industrielle anlegg eller kommersielle lokaler, er vi en betongentreprenør som tilpasser våre gulvstøpløsninger for å møte spesifikke brukskrav.

Dekkestøp:
Dekket over våre hoder krever solid konstruksjon for å sikre trygg og stabil bruk og der er vi i toppsjiktet som betongentreprenør. Våre dekkestøptjenester kombinerer ekspertise og avansert teknologi for å levere pålitelige løsninger. Vi tar hensyn til bygningens belastning, bruk og estetikk for å skape dekker som ikke bare møter, men overstiger forventningene. Enten det er for kontorbygg, boligprosjekter eller industrielle anlegg, streber vi etter å levere dekker som forener funksjonalitet med form.

Referanser

Trapper

Våre betongtjenester for trapper er mer enn bare konstruksjon - de er nøkkelen til å forvandle arkitektoniske visjoner til solid, funksjonell virkelighet. Enten det er en majestetisk inngangstrapp eller et funksjonelt interiørtrappesystem, bringer vi presisjon og estetikk sammen. Våre håndverkere forstår viktigheten av riktig dimensjonering og design, og de skaper trapper som ikke bare er enkle å navigere, men også en visuell glede. Som en betongentreprenør i en årrekke har vi kompetansen som kreves for å levere fremtidens trapper, og bygge videre på fundamentet vi har lagt.

Referanser

Eksponert betong

Eksponert betong er ikke bare estetisk tiltalende, det er også utrolig holdbart. Vårt fokus som betongentreprenør er å balansere form med funksjon som sikrer at strukturene vi skaper ikke bare er visuelt imponerende, men også bygget for å tåle tidens tann.

Ved å velge våre eksponerte betongtjenester, velger du ikke bare solid konstruksjon, men også kunstnerisk utførelse som løfter ethvert prosjekt til nye estetiske høyder.

Referanser

Etterbehandling

Vi tilbyr etterbehandling av betong. Enten dere har en støp som ikke har gått som planlagt eller ønsker å endre utseende. Vi har produktene og erfaringen som betongentreprenør som skal til!

Referanser

Bassenger

Vi skaper bassenger i betong som tåler et norsk klima. Basert på våre erfaringer som betongentreprenør har vi fundamentet for å levere små og større løsninger, og tilpasser bassengene etter behov. Vi gjør de nødvendige justeringene på fundament som kreves, og er en ledende betongentreprenør på dette området.

Referanser

STARTE ET PROSJEKT?

Kontakt teamet direkte her